Aflanktips en weetjes

Tips

Je kunt alleen afslanken als je energie-inname lager is dan je energieverbruik (of het energieverbruik hoger is dan datgene dat je eet). ThermoXplode verhoogt het energieverbruik en vermindert actief de inname van overmatig voedsel.

Probeer altijd voldoende vezels, vitaminen en mineralen te nuttigen tijdens de afslankkuur. Deze micronutriënten bevorderen je gezondheid en bovendien remmen vezels het hongergevoel. Vezels zitten in graanrijke producten, groente en fruit.

Lichamelijke beweging houdt je spiermassa op peil. Hierdoor blijft je stofwisseling hoog en ontstaat er geen jojo-effect.

Voedingskundig gezien is glucose onontbeerlijk als brandstof voor de hersenen. Ga bij voorkeur niet hoofdzakelijk koolhydraatarme voedingsmiddelen nuttigen tijdens een dieet, tenzij je gelooft in het Atkins dieet.

Veel vocht drinken (tot 2 liter) ondersteunt de vermindering van het hongergevoel en zuivert je lichaam. Bovendien bevat water geen calorieën.

Probeer voedingsmiddelen met een hoge glycaemische index (suikers die te snel verbranden en bloedsuikerspiegel omlaag brengen), zoals frisdrank, aardappelpuree, witbrood, witte rijst en pasta te vermijden.

Raadpleeg bij het gebruik van voedingssupplementen, als ondersteuning van een dieet, altijd het etiket. Niet alle voedingssupplementen zijn voor iedereen geschikt.

ThermoXplode

Wist je dat…

Er tot op heden geen verband is aangetoond tussen overgewicht en erfelijkheid? Enkele wetenschappers zijn van mening dat de behoefte om graag veel te eten wel erfelijk is. Andere wetenschappers gaan uit van aangeleerd gedrag om veel te eten.

Slaag je er in om je stofwisseling met 25% te verhogen, dan zul je 24 uur per dag profiteren van een 15% verhoogde totale energiebehoefte.

Zware botten niet van invloed zijn op overgewicht? Elk skelet heeft een andere bouw en daardoor een ander gewicht. Toch is een skelet niet dermate zwaar dat kleine verschillen uitmonden in grote verschillen in lichaamsgewicht.

Overgewicht in de kinderjaren de kans verhoogt om ook als volwassene overgewicht te ontwikkelen? Personen die ook als kind te zwaar zijn geweest hebben hierdoor meer moeite om af te slanken.

ThermoXplode het meest complete afslanksupplement op de Nederlandse markt is?

ThermoXplode een zeer lage prijs per dag heeft in vergelijking met andere dieetsupplementen?

ThermoXplode voor 100% bestaat uit natuurlijke ingrediënten?

ThermoXplode een internationaal bekend product is?

Je nooit in 1 dag 1 kilo vet kan verliezen of aankomen? Je lichaamsgewicht schommelt iedere dag, maar dit heeft vooral te maken met de vochtbalans en nauwelijks met de hoeveelheid vet.

een uurtje wandelen al snel 1.500 KJ (360 calorieën) kost. Een uur flink fietsen kost zelfs 3.000 KJ (ruim 700 calorieën).

Fabrikanten die claimen dat je in 1 dag 1 kg vet kunt verliezen, of claimen een vetafdrijvende stof in het product te hebben ons onjuist voorlichten? Fabrikanten die dit toch beweren liegen de consument voor. Er bestaan namelijk geen producten die in staat zijn om het vet in een menselijk lichaam ‘op te lossen’ en daarna op een simpele manier uit te scheiden.

Mensen met een hogere Quetelet Index energie besparen, omdat zij de warmte in het lichaam beter vasthouden?

Mensen met een hogere Quetelet Index een 10% tot 20% lagere stofwisseling hebben per kg lichaamsgewicht?

Sporten vooral de stofwisseling verhoogt en dat een verhoogde stofwisseling (= verhoogde energiebehoefte) de reden is dat sporters doorgaans slanker zijn?

ThermoXplode