SUMMER SALE

VitaNutra Detox Colon Cleanse 60 X 600mg Capsules

VitaNutra Detox Maximum Efficiency Colon Cleanser Met:

Psyllium Husks

200mg

Bentonite Clay

96mg

Garlic Herb Powder

20mg

Clove Bud

20mg

Citrus Pectin

20mg

Slippery Elm Powder

20mg

Barberry Bark Powder

20mg

Rasberry Leaf (Red)

20mg

Oregano Grape Root

20mg

Fennel Seed Powder

20mg

Rhubarb Root

20mg

Blackthorn Bark

20mg

Burbock Root

20mg

Cayenne Powder

5mg

Ginger Root

5mg

Magnesuim Stearate (Vegetable Source)

5mgVitaNutra Detox  is een geavanceerde natuurlijke samenstelling die een hoogwaardige bron van plantaardige materialen levert (oplosbare en onoplosbare vezels) die nodig zijn voor een natuurlijke reiniging van de darm en dikke darm, dus het elimineren van afval stof en slijm opbouw in het lichaam, zodat de darmen meer voedingsstoffen absorberen voor een betere algemene gezondheid.

Inhoud: 60 X 600mg capsules

2 Capsules per dag

We worden dagelijks blootgesteld aan duizenden van toxines en chemische producten op het werk, thuis, door de lucht die we inademen, ons voedsel en water, en door het gebruik van geneesmiddelen. Daarnaast eten we meer suiker en bewerkte voedingsmiddelen dan ooit tevoren in de menselijke geschiedenis en regelmatig misbruik van onze lichamen door diverse genotmiddelen en sedativa.

Deze toxinen en "dood" voedsel leiden tot slechte spijsvertering, verstopping, toxische dikke darm , gewichtstoename en een laag energieverbruik. De meest voorkomende symptomen zijn meer dan een hinder - ze kunnen ernstige ziekte en gezondheidsproblemen veroorzaken op lange termijn.

De hoge concentratie van kruiden in VitaNutra Detox is bewezen laxerend en bind effectief door gevaarlijke pathogenen en giftige stoffen, afvalstoffen, en zachtjes reinigt het lichaam af te schaffen. Dit mengsel bind vet en cholesterol en bevordert de peristaltiek in de dikke darm.

!
 << Vorige